زمان مطالعه: 2 دقیقه به گزارش باروگ،مصرف آب برای حفظ سلامتی اندامهای مختلف و تنظیم دمای بدن ضروری است اما نوشیدن آب به ویژه در روزهای گرم سال، اصولی دارد. تسنیم در خبری نوشت:با نزدیک شدن به فصل تابستان و گرمتر شدن هوا، میزان تعریق بدن انسان نیز زیاد میشود و بنابراین بخش عمدهای […]
دسته: اخبار سلامت > تغذیه و تناسب اندام
توصیه طب سنتی برای نوشیدن آب در روزهای گرم سال
زمان مطالعه: 2 دقیقه به گزارش باروگ، مصرف آب برای حفظ سلامتی اندامهای مختلف و تنظیم دمای بدن ضروری است اما نوشیدن آب به ویژه در روزهای گرم سال، اصولی دارد. تسنیم در خبری نوشت: با نزدیک شدن به فصل تابستان و گرمتر شدن هوا، میزان تعریق بدن انسان نیز زیاد میشود و بنابراین […]
این ویتامین باعث میشود کمتر عصبانی شوید
زمان مطالعه: 2 دقیقه به گزارش باروگ، تحقیقات جدید نشان میدهد که مصرف اسیدهای چرب امگا ۳ ممکن است عصبانیت، پرخاشگری و طغیانهای خشونت آمیز را کاهش دهد. اگر گاه به گاه احساس عصبانیت، تحریک پذیری یا پرخاشگری میکنید، امگا ۳ می تواند یک عامل مؤثر در کاهش این احساس باشد. همشهری آنلاین در […]
مغز خود را با کدام خوراکی سالم و تازه کنیم؟
زمان مطالعه: < 1 دقیقه به گزارش باروگ ،گردو حاوی سطح بالایی از اسید چرب امگا ۳، اسید آلفا لینولنیک (ALA) است که برای بدن ما ضروری است، اما ما نمی توانیم آن را تولید کنیم. افزایش مصرف ALA با کاهش خطر سکته مغزی در افراد مسن مرتبط است. گردو ممکن است به شکل گیری […]
ببینید| مولتی ویتامین بخوریم یا نه؟
زمان مطالعه: < 1 دقیقه پونه شیرازی: درباره این سوال دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران با تاکید بر اینکه بهترین منبع برای دریافت ویتامین های مورد نیاز بدن، سبد خوراکی و رژیم غذایی متنوع و متناسب و متعادل است و در این صورت نیازی به مصرف مکمل های مولتی […]
راه حلی خطرناک برای لاغر شدن/ جزئیات
زمان مطالعه: 2 دقیقه به گزارش باروگ، چاقی یک بیماری مزمن پزشکی است که فرد را مستعد بروز بسیاری از اثرات منفی بر سلامتی میکند؛ از جمله افزایش نرخ ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی که میتواند به وقوع سکته مغزی و حملات قلبی منجر شود. افراد چاق همچنین بیش از سایرین درد کمر و […]
ویتامینی که کمبود آن سبب پوکی استخوان میشود
زمان مطالعه: < 1 دقیقه به گزارش باروگ از همشهری آنلاین، به وسیله ویتامین K با پوکی استخوان مبارزه کنید. بدن شما از ویتامین K برای تولید پروتئینهای مورد نیاز برای ساخت استخوان استفاده میکند. ویتامین K همچنین با تنظیم استئوبلاستها و استئوکلاستها (ساختمان و بازسازی سلولهای داخل استخوانها) بر روند استخوانسازی تأثیر میگذارد. برای […]
چهکسانی باید از خوردن خیار پرهیز کنند؟
زمان مطالعه: 2 دقیقه به گزارش باروگ، با وجود آنکه بیشتر مردم خیار را در خانواده سبزیجات و صیفیجات جای میدهند، این ماده غذایی نوعی میوه بهشمار میرود؛ میوهای بسیار مغذی و آبدار. ایسنا در گزارشی نوشت: این میوه منبع خوبی برای تامین آب بدن است و از آنجا که کالری، چربی، کلسترول و […]
ویتامینی که مصرف زیاد آن خطر مرگ دارد
زمان مطالعه: < 1 دقیقه به گزارش باروگ از همشهری آنلاین، کمبود ویتامین A به دلیل رژیم ناقص غذایی، در کشورهای در حال توسعه شایعتر است. افراد باردار و شیرده و مبتلایان به فیبروز کیستیک بیشتر به مکملهای ویتامین A نیاز دارند. برای افزایش جذب بهینه، باید مکملهای این ویتامین را همراه با یک وعده […]
آشنایی با عوارض گرمکردن مجدد غذاها/ این ۷ ماده غذایی را هرگز دو بار گرم نکنید
زمان مطالعه: 3 دقیقه الهه جعفرزاده: برخی از مواد غذایی مصرفی ممکن است پس از گرم کردن مجدد، ارزش غذایی خود را از دست بدهند و حتی خوردن آنها مضر باشد. چند مورد از غذاهایی که گرم کردن دوباره آنها توصیه نمیشود، عبارتند از: ۱. سبزیجات حاوی نیترات از گرم کردن مجدد سبزیجاتی چون […]