زمان مطالعه: 2 دقیقه به گزارش باروگ از برنا، کمبود کلسیم می تواند خطر پوکی استخوان، استئوپنی و هیپوکلسمی را افزایش دهد. افرادی که در کودکی میزان کافی کلسیم دریافت نمی کنند، قد آنان در بزرگسالی رشد کافی ندارد. مقدار توصیه شده کلسیم را می توان از طریق مصرف مواد غذایی، مکمل ها و […]
دسته: اخبار سلامت > تغذیه و تناسب اندام
هر ویتامین را چه موقع باید مصرف کنیم؟
زمان مطالعه: 2 دقیقه به گزارش باروگ، برخی از ویتامینها و مکملها را باید صبح همراه با غذا مصرف کرد تا جذب آنها به حداکثر برسد. برخی دیگر را نیز باید شب قبل از رفتن به رختخواب مصرف کنید. به گزارش بهداشت نیوز، همواره توصیه میشود که زنان باردار یا کسانی که دارو مصرف […]
ویتامینی که کمبود آن سبب ایجاد خستگی میشود
زمان مطالعه: 2 دقیقه به گزارش باروگ، شما میتوانید نیاز بدن به تیامین را از طریق خوردن غذاها به اندازه کافی برطرف کنید. بهترین منابع غذایی حاوی تیامین عبارتند از غلات غنی شده، برنج سفید، ماهی قزل آلا و لوبیای سیاه. همچنین تیامین در بسیاری از مولتی ویتامینها نیز موجود است. مردان روزانه به […]
ویتامینهایی که بعد از ۴۰ سالگی حتما باید استفاده کنید
زمان مطالعه: 3 دقیقه به گزارش باروگ از همشهری آنلاین، یکی از بهترین گامها برای حفظ سلامت و اجتناب از این بیماریها، دریافت کافی ویتامینها و مواد مغذی مناسب است. منابع غذایی بهترین راه برای به دست آوردن فواید ویتامینها هستند، اما اگر شما رژیم غذایی خاصی دارید و یا در معرض ابتلا به […]
مواد غذایی که استخوانها را تقویت میکنند
زمان مطالعه: 3 دقیقه به گزارش باروگ از همشهری آنلاین، اگر کلسیم کافی دریافت نکنید، ممکن است در معرض خطر ابتلا به پوکی استخوان باشید. این یک بیماری جدی است که با افزایش سن استخوانهای شما را ضعیف و شکننده میکند. مصرف روزانه ۱۰۰۰ میلی گرم کلسیم تا ۵۰ سالگی به زنان توصیه میشود […]
برای سلامت مغز این مواد غذایی را بخورید
زمان مطالعه: 2 دقیقه به گزارش باروگ، مغز یکی از مهمترین اعضای بدن است و باید از آن مراقبت کرد تا بتواند بسیاری از عملکردهای بدن را به نحو احسن انجام دهد. خوب غذا خوردن برای سلامت عمومی مهم است و میتواند به طور ویژه هم بر سلامت مغز ما اثر بگذارد. بر اساس […]
کاهش چربی بدن با خوردن این مواد غذایی
زمان مطالعه: 2 دقیقه به گزارش باروگ، بسیاری از مردم به رژیم غذایی خود توجه کافی ندارند و مواد غذایی حاوی چربیهای مضر مصرف میکنند. چربی خون که به نامهای دیگری مثل لیپید نیز شناخته میشود، شامل ترکیباتی، چون کلسترول و تریگلیسیرید است. این ترکیبات به دو نوع چربی اشباع شده و چربی غیراشباع […]
تاثیر شگفت انگیز پوست یک میوه برای سلامت قلب
زمان مطالعه: 2 دقیقه به گزارش باروگ، محققان دانشگاه فلوریدا دریافته اند که عصاره ای از پوست پرتقال ممکن است به بهبود سلامت قلب در موش های نر کمک کند. مهر در گزارشی به نقل از مدیکال نیوز نوشت: طی چند سال گذشته تحقیقات زیادی بر روی تعاملات بین میکروبیوم روده بدن و سلامت […]
کدام ویتامینها باهم تداخل دارند؟/ این ویتامینها را همزمان مصرف نکنید
زمان مطالعه: < 1 دقیقه به گزارش باروگ، ویتامینهایی که نباید با هم ترکیب و مصرف شوند، عبارتند از: ویتامین C با ویتامین B-۱۲ مطالعات نشان میدهد که مصرف همزمان این دو مکمل ممکن است میزان ویتامین B-۱۲ دریافتی را در بدن کاهش دهد. بنابراین، کارشناسان توصیه میکنند این مکملها را حداقل با فاصله دو […]
این ماده غذایی ریسک اگزما را افزایش میدهد
زمان مطالعه: 2 دقیقه به گزارش باروگ، پزشکان در حال حاضر به مردم نسبت به مصرف نمک به دلیل خطرات قلبی آن هشدار داده اند، اما تحقیقات جدید نشان می دهد که سدیم به پوست هم آسیب می رساند. مهر در گزارشی به نقل از مدیسن نت نوشت: تیمی به سرپرستی دکتر «کاترینا ابوابارا»، […]